Om oss

Hur blev vi JBG?

Året är 1997, Sollentuna. En grupp unga män känner att de vill göra skillnad. De vill vara sina egna arbetsgivare. J brinner för företag och ekonomi. B brinner för el. G brinner för människor. Tillsammans startade de företaget JBG Gruppen och JBG El serviceG hjälper till att komma igång och bygger ett nätverk mellan kunderna, men han drömmer om mer äventyr och lämnar företaget sedan för att flytta och arbeta i USA. Men vi som är kvar minns honom i bokstaven G.

J och B jobbade på med sina företag, hjälpte varandra och byggde en bra grund tillsammans. Efter många år, bestämmer dem sig för att dela på företagen. J behåller namnet och ekonomi firman men vi minns den andra personen i bokstaven B.

Den första som gav företaget bokstaven har startat upp många företag som går att hitta i JBG Gruppen. Den största är JBG Egenanställning AB.

JBG Gruppen startades för mer än 20 år sedan och vi står stabilt kvar på marknaden med samma filosofi som när vi startade företaget. Vi är en grupp för att hjälpa företagare på alla nivåer: det vill säga, inte bara bokföring.

JBG i dagens samhälle

JBG har växt från 3 kunder när det startade, till strax över 200 kunder. Vi jobbar fortfarande med alla typer av företag, från det minsta enskilda till dem största aktiebolagen. 

Vi har numera 3 kontor, dessa ligger i Sollentuna, Gävle och i Västerås. Grunden av att finnas där som hjälp för företag när dem behöver det, oavsett problem finns fortfarande kvar i vår filosofi. JBG sitter med i styrelser, branchorganisationer och annat. Allt för att hjälpa företagen.

Vi tänker på säkerheten

Tack vare att JBG tänker på säkerheten så tillämpar vi penningtvättslagen för bokföringsbyråer samt att vi har både arbetsmiljöplan och jämnställdhetsplan.

Vi jobbar efter den nya EU-förordningen GDPR, vilket betyder att du när som helst kan begära tillgång till den information vi hanterar om dig, möjlighet att ändra felaktiga uppgifter samt ange om du önskar att vi tar bort dina uppgifter ur vårt system.


Möt vårt professionella team

Vi hjälper dig att driva och växa ditt företag professionellt!
Joakim Stiwenius
Verksamhetsansvarig
joakim@jbggruppen.se
Joakim har ett stort intresse av allt som rör företagande och han älskar att lära sig nya saker som kan hjälpa andra. Han har ett stort intresse för kostymer och slipsar. 
Tanja Eskilsson
Kontorschef Gävle
tanja@jbggruppen.se
Tanja är otroligt passionerad i jobbet med kunderna och har ett driv som lyfter företaget till en ny nivå. Hon driver kontoret i Gävle samt vårat systerbolag JBG Egenanställning. JBG Egenanställning är för dem som vill fakturera utan företag och dem som vill testa att ha ett företag.
Brittis Broström Thun
Kontorsansvarig Stockholm (HK)
brittis@jbggruppen.se
Brittis är kontorsansvarig på vårt kontor i Stockholm. Hon är en riktig kreativ idèspruta som hela tiden kommer med nya roliga ideèr om hur man kan växa som företag. Hon sprider glädje på kontoret som sedan sprider sig ut till våra kunder.


Linda Svensson
Kontorsansvarig Västerås
linda@jbggruppen.se
Linda har hand om Västeråskontoret så blir du en ny kund i närheten av Västerås så kommer du vara i kontakt med henne. Hon är trevlig och positiv och ett starkt driv för sina kunder. Hon är under utbildning inom redovisning men har hela företaget bakom sig i sin träning.
Sök